Sunday summary 17.5

Happy Sunday everyone! Här kommer ett hej från Sälen (ja, vem trodde det igår? Inte jag i alla fall…) och lite glimtar från veckan som har gått. Hoppas du får en skön söndagskväll!

Mest oväntade

Att jag befinner mig i Sälen. En vän hade bokat en resa och blev sjuk, så han ringde mig igår och gav sin resa till mig – supersnällt och helt oväntat. Tog Skiexpress upp från Göteborg kl 06:50 i morse och efter 6-7 timmars bussresa var jag uppe och jag blir kvar ett par dagar.

Hittills har jag hunnit med en timmes skidåkning, bastu & bubbelpool. Det hade varit lätt att tacka nej för visst blir det lite krångel (hej 10h tågresa hem med 3 byten – wish me luck!) men efter lite funderingar bestämde jag mig för att åka – att sitta hemma ger inga upplevelser eller minnen!

 

The mountains are 
calling and I must go

 

Veckans outdoor

Walk ´n´ brunch med Mikaela i Skatås. Jag hade tänkt promenad & fik-fika efteråt, hon hade tänkt bättre och tog med sig gasköket ut så vi kunde stanna ute och fika istället, bra grejer!

Bästa träning

Tisdagens benpass på gymmet, första renodlade benpasset sedan vi kom hem. Har ju kört lite helkroppspass på gymmet och inte känt så mycket i benen efteråt, så jag tänkte att jag höjer väl lite… Mistake! Det tog fyra dagar innan jag kunde gå ordentligt och jag har fortfarande träningsvärk…

Happiest moment

Gårdagens middag & biomys – har ni sett La La Land? Även om jag inte brukar gilla musikaler så var den väldigt bra, kan varmt rekommendera er att se den!

mikaela söhnchen skatås stekta champinjoner priumuskök reflektion av träd i temugg utomhus

 

9 comments

  1. Yayy!! Veckans outdoor nominering, det är stort! Tack för grymt sällskap och helt rätt att bara dra till Sälen utan att blinka, kör hårt!

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close