Grymma tjejer att titta in hos

Internationella kvinnodagen och jag vill ta tillfället i akt att lyfta fram några härliga tjejer jag har runt mig. För det finns så extremt många härliga, häftiga, tuffa tjejer som lever efter sina drömmar & tar sig dit de vill. Dessutom har jag träffat allihopa genom bloggandet – är det inte härligt?

Johanna Nygård

systrar i bergen

Johanna sa upp sig från sitt jobb för att satsa på drömmen i bergen – och startade outdoorbyrån Systrar i bergen som anordnar event & resor för tjejer som gillar ett aktivt liv på alla nivåer. Jag & Johanna träffades i Åre & pratade om allt roligt vi har gemensamt och kul grejer att hitta på ihop. Hon är en superhärlig tjej som verkligen brinner för att se fler tjejer i bergen!

Mikaela Söhnchen

mikaela söhnchen skatås

Mikaela är en ny bekantskap med samma drömmar, tankar & mål som mig. Hon har gjort ett grymt äventyr, nämligen sprungit en adventure run i Österrike, 30 mil på 15 dagar! Nu satsar hon på ännu fler äventyr som innehåller berg, löpning & cykel och är i dagarna på väg till La Pared för träningsläger med Colting & Igelström. Hon är dessutom egenföretagare och jobbar som teknikkonsult & äventyrscoach – hur grymt är inte det?

Lisa Nordlind

lisa nordlind

Lisa är äventyraren som tävlat i sjukt hårda endurotävlingar på motorcykel, cyklar massa mountainbike, kört hoj genom länder som Balkan & Marocko, tävlat äventyrsrace med båtar och jobbat som skipatrol i Norge. Jag & Lisa hänger i Göteborg, cyklar mountainbike & snackar hoj – visst är det en grymt härlig bild på henne som vi plåtade i Skatås för två somrar sen? Hon är dessutom grundare & VD för den grymt roliga multisporttävlingen AIM Challenge!

8 comments

  1. Men spännande! Inspirerande kvinnor du känner :) Inga jag kände till innan så kul att kika in och hitta andra att följa och läsa om.

  2. Tusen tack för att jag omnämns i din bloggpost på ett sånt himla fint sätt! Det värmer och gör mig verkligen stolt och glad. Du är en pärla! Ser fram emot kommande projekt. Kram!

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close