I’m back in business

Den här sommaren, så himla bra och så himla fullt upp! Nu – kyligare morgonluft, lägre kvällsol och mer dagg i gräset. En trädgård som börjar bli grön igen efter sommarens hetta och ett sinne som ser fram emot en höst av träning, middagar med vänner, bra mat och rutiner.

Vi kickade av sommaren med att åka till Tarifa för en dryg veckas sol & kitesurf för att komma hem med nya idéer, som blev till en veckas intensivt skåpbilsletande. Den 20e juni stod vårt nya projekt på parkeringen hemma, en Nissan Interstar skåpbil som skulle förvandlas till en campervan.

Campervan alltså, ett grymt roligt, men intensivt projekt! Vi har planerat, handlat, byggt, beställt mängder av grejer från England, löst problem, skrattat, slagit huvudet i väggen, jobbat alldeles för sent, varit sjukt nöjda över framstegen och haft så himla skoj!

sunset & campervan

Jag gick på semester i slutet av juli och då var Van the van, som han fick heta, klar för sin första tur. Vi rullade på färjan mot Danmark och tillbringade två veckor med kitesurfande, vanlife och mountainbike längst Jyllands västkust innan vi rullade över broarna tillbaka till Sverige.

Många av er har säkert följt vårt bygge och resa på @twomakingmemories, och om ni inte har gjort det och är nyfikna så in och följ på Insta!

Och vanlife, helt klart min grej! Lovar att berätta mer om bygget och visa bilder, men i korta ordalag så har vi nu en bil med ståhöjd i skåpet, träpanel på väggarna, ett kompressorkylskåp och en gasspis med två plattor. Vatten, kran och vask precis som hemma.

En säng på 140 cm som alltid är bäddad, en liten Potta potti till toalett, varmvattendusch utomhus, bord, tre sittplatser, plats för kattlådan (för monsterna ska kunna följa med) och massor av plats för cyklar och kitesurfutrustning i garaget. Aktivt liv på dagarna, softa kvällar med matlagning, härliga samtal och vackra solnedgångar.

Nu ser jag fram emot ett par veckors sensommar innan hösten tar fart. Jobb, träning, massor av kitesurf och mountainbike – och det kommer definitivt fler helger som spenderas i Van!

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close