Tips för äventyrsälskare

born wild

Jag älskar ju äventyr (vem kan undgå?) och jag älskar människor som går utanför sin comfort zone och lever livet på det sätt de själva vill. Den inspirationen!

Kom över den här artikeln på GrindTV om Born Wild, en film om aktiva tjejer som lever för utomhuslivet, att klättra, vandra, tälta, trekka…och gör allt detta med sina barn. Vare sig du har barn eller inte är det superinspirerande att läsa! Ni har väl förresten inte missat Womens adventure magazine och EpicTV där det finns massor av härliga, inspirerande extremsportsfilmer?

Just nu plöjer jag sånt här – för jag kan fortfarande inte träna och jag börjar få lite krupp på det. Långdragen förkylning, som äntligen känns som den är på väg att släppa. Beware, snart kommer fler träningsinlägg när jag kan fortsätta med höstens träningsplanering!

2 comments

  1. Sånt här älskar jag att läsa om! Önskar att jag hade nämre till att bara ge mig ut på ett riktigt äventyr på det sättet men det ligger tyvärr inte riktigt för mig. Får öva upp min äventyrliga och utforskande sida helt enkelt!

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close