Tre appar som underlättar vardagen

Our Groceries

Handling ska vara smidigt och gå fort. Appen Our Groceries synkar flera enheter, du sorterar i vilken ordning produkterna ska komma efter hur de ligger i din butik och du kan ha flera handlarlistor för olika saker. Vi lägger in allt som ska handlas här – en kan vara i butiken och plocka, den andra kan stå hemma och lägga till. Snabb synk och smidig app. Finns på iPhone och Android och synk funkar mellan båda.

Evernote

Jag är en strukturmänniska. Älskar att planera, gör listor av allt och jag får nog erkänna att jag har ett kontrollbehov. Evernote är min bästa kompis när det gäller sånt här! Samla anteckningar i olika häften, tagga upp, sökbart på alla sätt – även scannade, handskrivna lappar. Samma anteckningar överallt, i mobilen, på datorn, på iPad och på webben med snabb synk. Här samlar jag jobbanteckningar, budget och recept. Recepten taggas upp med “choklad”, “todo”, “småkakor”, “nyttigt” etc. så de är lätta att hitta. Love it!

Waze

Waze är en smart trafikapp, som Google maps, fast social. Användarna rapporterar köer, olyckor, dåligt väder, vägarbeten o.s.v., så informationen är alltid aktuell och korrekt. Waze räknar sedan ut snabbaste vägen, varnar dig för exempelvis poliskontroller, trafik och olyckor och leder dig runt trafikstopp på snabbare vägar. Dessutom har den en väldigt fin grafisk design. Perfekt för dig som pendlar eller kör mycket bil!

waze

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close