En tisdag ur mobilen

Häng med på en vardag hos mig – solsken, powerwalk, UX, hojåka, workshop, fika, kattmys & syréndoft!

06:10 – Min klocka ringer vid 06:00, men nu vaknar jag ofta av solen en stund innan det. Drar på mig kläder och sticker ut, runt 13 grader varmt och så himla skönt! Massor av fågelkvitter, fint morgonljus och skönt att väcka kroppen med 30 minuters kuperad powerwalk.

syren i morgonsol

07:10 – Tar vanligtvis bussen till jobbet vid 06:55, men jag ska ut och köra hoj med Lisa efter jobbet så jag bestämmer mig för att ta hojen in till stan och spara lite tid. Superkul att köra hoj – perfekt start på dagen med en powerwalk och sen lite hojåka innan jobbet!

tjej i skinnställ

07:45 – Först på plats på jobbet, det är ofta så. Gillar att vara på plats tidigt, få gjort en massa innan alla andra kommer på plats och jobbdagen börjar med möten och sånt. Börjar med att korrläsa en engelsk webbtext från en extern copywriter – gissa om man blir ressugen av att jobba på STS och läsa drömmiga resetexter!

korrläsning av engelsk text

12:30 – Lunchtime och med närmre 30 grader och sol äter vi på balkongen. Vårt kontor ligger ovanpå NK, på fjärde våningen och mitt inne i stan. Superhärligt att ha en balkong att hänga på fina dagar!
sts balkong

14:00 – En timme in i eftermiddagens workshop. Eller dagens workshop – just nu innebär mitt jobb att driva webbworkshops tillsammans med mina kollegor i webbteamet och hitta de absolut bästa lösningarna vi kan för våra 23 globala webbplatser.

Sjukt kul att sitta med UX, digital design, wireframes, datadriven beteendeanalys och kolla runt på massor av siter för inspiration. Vi på STS säljer ju språkresor, high school-år och utlandsstudier – jättespännande produkter med utvecklande målgrupper bestående av digital natives, det gäller att vara på tå och hänga med!workshoppapper

1630 – Drar på mig skinnstället och sticker från jobbet en stund efter 16. Kör söderut och möter upp Lisa i Kungsbacka och sen kör vi småvägar till Hällingsjö. Sjukt varmt, fortfarande 30 grader och sol och fina hojvägar. motorcyklar

17:30 – Vi kör till ett fik, stannar och snackar säkert en timme om allt och inget – älskar att umgås med likasinnade! Lisa är ju dessutom grundare och ägare till AIM Challenge, en grymt rolig tävling för alla som gillar äventyr och outdoor. Här kan du läsa min race report från AIM!

lisa nordlind och emmi

19:30 – Lisa kör åt sitt håll och jag åt mitt. Hittar fina hojvägar över Landvetter hem och väl hemma blir det en kväll i soffan med mat, kattmys och Hela kändis-Sverige bakar. Sjukt baksugen, får nog ta tag i det där någon dag!

katt i soffan

Så där kära vänner, så där kan en vanlig Explorista-dag se ut. Fullt upp hemma, fullt upp på jobbet med massor av spännande grejer och fullt  upp efter jobbet. Älskar ju att hitta på saker på vardagar, veckorna blir så mycket bättre då!

Och nu är det snart helg, imorgon kommer Sara & Danny på besök och det ska bli sjukt kul. Så happy helg på er, lite så här i förskott!

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close