Vackra vinterbilder & skidbilder från Hundfjället, Sälen

Helgen som gick tillbringades i Sälen med två kompisar, en fantastisk helg på alla sätt! Sälen bjöd på riktigt fin skidåkning – puder, manchester och ingen som helst is. Backarna höll bra skick hela dagen och vi hängde i backen från öppning till stängning varje dag + 2-3 timmars kvällsåkning. Vi spenderade dagarna med åkning både i pisten och i skogen, sjukt kul med lite skogsåkning också!

En av dagarna tog vi 3 timmars privatlektion, riktigt bra även för oss som har åkt skidor hela livet. Tack Olivia för alla individuella tips, det lyfte skidåkningen och gav härliga carvingskär när träningen gav resultat! Kan varmt rekommendera alla att ta en skidlektion, men jag tror att man ska ta minst två timmar för att få ut något av det.

Ett tips för alla som åker till Skistar-destionationer är att registrera sig på MySkistar, då samlar man poäng och får massor av bra erbjudanden som SMS. Jag utnyttjade både “två för en” på privatlektion och en guldslip till skidorna.

Snö. Frostbitna kinder. Lycka. Kalla tår. Soluppgång. Återseende av gamla vänner. Skratt. Bastu. Varm saft. Offpist. Gulaschsoppa. Puder. Stora carvingsvängar. Manchester. Glädje. Utsikt. Kan man få en bättre helg?

Helgen avslutades med 13 minusgrader, strålande sol, vindstilla och härlig åkning både i och utanför pisten – happiness!!

hundfjället hundfjället hundfjället hundfjället hundfjället

3 comments

  1. Ser härligt ut! My skistar är kul! Kan verkligen ge extra glädje och pepp :) Skidlektion funderar jag också på, tog en i grupp när jag började åka skidor och der var också guld värt Men nu är jag mer i fasen att det vore givande med lite individanpassade tips och råd… :) nåt att önska i födelsedagspresent kanske…

    1. Ja, det var superbra med lite individuella råd. Är nog en bra kombo, först vanlig grupp-lektion och sen ta en privatlektion när man har hunnit träna lite.

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close