Mountainbikepremiär

När Sara & Danny kom hit fick vi till årets första mountainbikepass, iaf för mig. Supertorrt i skogen, fantastisk kvällssol, rolig slinga och lagom jobbigt. Utmanande helt klart – men framförallt himla roligt!

mountainbikecyklister i kvällsol skatås mountainbikespår explorista och sara rönne mountainbike

Jag tänkte att jag skulle vara lite rostig, men det funkade förvånansvärt bra. Det märks väl att Challenge21k har gjort sitt på konditionen, benen är starkare och flåset är bättre – inte alls lika jobbigt att cykla som det har varit tidigare och betydligt roligare när jag orkar mer!

mountainbike i kvällssol på brudarebacken i skatås sara rönne mountainbike explorista mtb

Skatås bjöd på golden hour och solljuset silades mellan ljusgröna löv. Vi cyklade upp en sväng på Brudarebacken, stannade och nöjt av utsikten över Göteborg medan benen fick vila.

Ner igen, vidare till en sträcka med lite mer flow efter en väldigt teknisk första del och sen hem till champagne, grillat & rabarberpaj.

Och ja, det är väl precis så man vill spendera en lördagskväll?

sara rönne & explorista

2 comments

  1. Vilken underbar dag du beskriver! Har bara provat på mountainbike en gång, på Malllorca. Men maken och två av sönerna är frälsta. Själv cyklar jag i alla fall på min vanliga cykel dagligen. :)

    Verkligen fina bilder från er golden hour – och kvällens avslutning lät ju inte fel den heller. ;)

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close