När jag eldade upp min yogamatta…

yogi stad

Har jag berättat om när jag råkade elda upp min yogamatta? Högt upp på önskelistan i jul står nämligen en yogamatta, så att jag kan komma igång med yogan igen. Räknar med att bli utan gymkort i Österrike, vågar inte lita på att det finns ett gym i vår lilla ort och då passar ju yoga perfekt – enkelt att göra hemma och bra kombo med skidåkningen. Jag har ju bra grunder i och med två kurser ashtangayoga, så det är bara att bygga vidare med både styrka och rörlighet, ska bli skoj!

Tillbaka till eldningen: Jag la yogamattan på kaminen hemma, en perfekt avlastningsplats!

Ända tills jag kom på att den var tänd.

När jag insåg att det faktiskt brann i kaminen hade hela yogamattan smält och skapat något liknande ett lila monster, en kamin snyggt inklädd i yogamatta… Som tur var började det inte brinna, ingen kom till skada (förutom mattan) och jag lyckades rädda kaminen (men tyvärr inte mattan). Så nu behöver jag en ny.

Men, vidare till nästa lucka i julkalendern! 11 januari 2016 lanserar INDISKA det nya konceptet Yoga by Indiska, som till en början innefattar en ny kollektion med bland annat yogaplagg, yogamattor och vattenflaskor. Kollektionen innefattar både mönstrade och enfärgade plagg som går i färgskalan turkost/blått/grönt med priser mellan 149-399 kronor. Hållbarhet, balans och hälsa är viktiga grundpelare hos Indiska, läs mer om plaggen och kollektionen här!

yogatjejer

Tre lyckliga vinnare får varsitt presentkort på 500 kr var till Indiskas webbutik. Presentkorten blir aktiverade från v.2 i januari, när yoga-kollektionen finns tillgänglig! 

För att vara med och tävla så vill vi att du gillar Everyday stories på Facebook och  svarar på frågan:

Vad är tråden i INDISKAs yogaplagg gjorda i för material?

Klicka här och fyll i dina uppgifter så är du med och tävlar om dagens lucka! Sista dagen att tävla är 21 december.

kollage yogabilder

4 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close