När man går upp, går ut och hela världen fylls av sol och fågelkvitter, det måste vara bästa känslan! Eller en av dem, det finns ju så många bra känslor!

Älskar att vakna tidigt på morgonen av att sovrummet är fyllt med solljus, slänga på mig kläder och ge mig ut på en promenad. Idag var det precis så, soligt i sovrummet och ute kvittrade alla fåglar i hela Göteborg. Träden börjar slå ut och skogen är fylld av ljusgröna miniblad. Det blev en 30 minuter lång morgonpromenad, energipåfyllning deluxe!

härlanda tjärn sol löparskor

Förutom ett löppass under påsken var det länge sedan jag tränade och man blir ju inte stark av att sitta i soffan, så i eftermiddags gav jag mig ut på 5 km löpning – jobbigt, skönt & som vanligt härligt efteråt. Har dessutom haft två spännande möten idag, det är massor av kul som händer just nu!

Hur har din after påsk startat?

3 Comments

  1. Gumman, det ser helt lovely ut! Härliga bilder i vanlig ordning. Ser fram emot sådana stunder när jag är hemma igen: )

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.