Löpning och hösten

Början av oktober och första löppasset efter förlossningen – ja, sedan oktober eller nåt förra året. Feels good to be back!

5 minuter gånger tre, med 4 minuters promenad emellan. Inget maraton direkt, men en perfekt start på löpningen efter en graviditet och tuff förlossning. Kändes bra i kroppen, och ännu bättre i huvudet. 

Vad lite endorfiner kan göra – så himla tillfreds efteråt. Frisk luft, natur och lite regn, att springa på hösten är nog en löparfavorit. När man kan komma hem efteråt, ta en varm dusch, ta på mjukisbyxor, tända ljus och mysa under en filt i soffan. Med trötta ben och nöjd kropp.

Och hösten – så fint just nu! Alla olika färger i naturen, allt från mörkaste grönt till klaraste rött och alla nyanser däremellan. Jag har länge längtat efter att få höstvandra i bergen, och sen såg jag Annikas inlägg om just höstvandring i Åre, såg så himla mysigt ut! 

Själva har vi tagit oss ut till Norges kust, och nu sitter jag i vanen mitt i Jotunheimen och lyssnar på regnet. Hoppas på mer höstlöpning, fast här i bergen istället för i Göteborg. Kan det blir bättre?

Vad vi är och vad vi gör? Ett år utomlands blir det, först en sväng i norska och svenska fjällen med vanen, och resten av våra planer kan du läsa om här! 

 

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close