Det roliga med att gå runt i den här stan är att man aldrig vet var man hamnar, vad man hittar eller vad man kommer att göra. En morgon för ett par dagar sen tog jag en nästan 7 km lång promenad längs stranden medan jag lyssnade på Träningsglädje Talks (missa inte!). Soligt, runt 23 grader varmt och folk överallt, som alltid. Tar alltid nya vägar och den morgonen hittade jag en nudiststrand. Alltid något (om någon vill veta var den är så maila mig…;).

Tog en fotopromenad genom stan också. Sprang på dansare, hittade våfflor, råkade gå igenom en kyrka, fotograferade spegelbilder, blev sugen på glass och avslutade med en oväntad lunch. Livet i storstaden!

juicebar i barcelona graffitti tapasbar dansare i barcelona träd människor i barcelona gofres människor i barcelona spegelbild vattenpöl glassbar i barcelona människor i barcelona santa maria del mar kyrka

 

15 Comments

  1. Åh det låter så himla härligt! Kul att alltid gå nya vägar och upptäcka nya platser och spännande saker :)

    • Emmi

      Ja, det är väldigt kul. Det händer alltid något, man ser alltid nya, spännande människor och springer på nya häftiga platser.

  2. Pingback: Att hitta boende i Barcelona - en guide - ExploristaExplorista

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.