10 Netflix-tips i höstmörkret

Jag tänker mig att det börjar bli kallt i Sverige, ett par plusgrader på kvällarna, blåst och regn. Att det börjar bli mörkt tidigare, att höstkläderna börjar komma fram och att träden börjar byta färg. HÖST!

härlanda tjärn solnedgång

Jag gillar hösten – det är en supermysig årstid när livet börjar landa lite i rutiner igen efter sommaren och träningen tar fart. Utomhus är härligt på hösten med hög luft, krispiga dagar och fina färger. Men det finns också den andra bra sidan av hösten, när man har tagit en varm dusch efter löpturen, mörkret lägger sig man tänder ljus och sätter sig i soffan med en bok. Eller Netflix – det finns ju massa bra at titta på!

Höstens 10 Netflix-tips

Casa de papel / Moneyheist – Spansk serie om ett bankrån du förmodligen har hört talas om, som du inte får missa. Finns flera säsonger, just dig in!

Blacklist – Min (nästan) nya juvel, 5 säsonger på Netflix och ytterligare någon säsong som inte har hunnit dit än – så himla bra. FBI, most wanted osv., en bra story som bara blir bättre och bättre ju längre säsongerna går!

Younger – Sex and the city-style, New York, girlfriends…feelgood & chickflick för vuxna – you gotta see it!

Working moms – Skön serie, sköna roller och personligheter – även för dig som inte har barn (it’s not about the kids)!

Shooter – USA-drama om en f.d. Marine som blir indragen i o-bra-heter. Sjukt amerikansk i början, men blir bättre och bättre! Med Ryan Philippe från 90-talsrullen En djävulsk romans.

Elitskolan – Ytterligare en spansk serie i två säsonger om ett spanskt elitgymnasium, superbra, sköna roller och spännande!

Glow – Womens wrestling, do I need to say more! 80-tal, story, personligheter…den här måste man se!

Sex education – Jag vet inte ens hur jag ska förklara den här, men den är superbra. Check it out!

Jane the virgin – Spansk telenovela i USA-form. Lots of drama, lots of cliffhangers – men så himla skön, rolig och bra. Den går inte att släppa, man måste bara se nästa avsnitt. Finns många säsonger.

Queen of the south – Mexico, drug cartels och Texas. Om en tjej som blir indragen utan sin vilja och tar sig uppåt i drogvärlden. Udda, men intressant!

Have fun watching – men glöm inte att spendera lite tid outdoors i den fantastiska hösten med! 

1 comment

  1. Tack för tips, behövde detta! Och Casa de Papel har jag sett fler rekommendera, kul att inte bara gamla Spanienfantaster får upp ögonen för annat än engelsktalande. Jag gillade The Fall, om jag ska tipsa tillbaka.

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close