Testa Nextory gratis – massor av ljudböcker & e-böcker!

Älskar du också att läsa eller lyssna på ljudböcker och vill testa Nextory gratis? Jag har alltid älskat att läsa och som liten bar jag alltid med mig sidådär en 10-12 böcker om jag skulle på semester i två veckor utomlands. Tänk den resväskan för 4,5 månader som vi är iväg nu…förstår ni att jag är glad att jag har hittat e-böcker som jag kan läsa i min iPad?

I vanliga fall spenderar jag ofta strötid med att kolla på nätet, läsa bloggar och kolla serier, men det är inte så lätt utan tillgång till internet och det är skönt att vara tillbaka i bokvärlden igen. Nu på resande fot plöjer jag mängder av böcker, nedan hittar du några favoriter jag läser just nu.

Det är superskön avslappning och jag vill ge dig möjlighet att testa Nextory också, för det finns väl inget bättre än att sätta sig i favoritfåtöljen med en bok efter ett skönt träningspass? Lovar att komma med lite fler boktips för jag har massor av böcker jag vill läsa framöver, men nedan har ni några favoriter att börja med!

Testa Nextory gratis – så här gör du!

  1.  Yes, jag vill testa Nextory gratis! Klicka här så får du kampanjkoden redan ifylld och fyll i e-postadress och lösenord.
  2. Välj abonnemangstyp. Luras inte av priserna, första månaden är helt GRATIS och priserna som står gäller om du sedan väljer att fortsätta abonnemanget. Jag rekommenderar Standard för 199 kr då du får tillgång till alla nyheter.
  3. Du måste ange ett kreditkortsnummer, men INGET kommer att debiteras första månaden. Du kan säga upp abonnemanget när du vill och det är ingen bindningstid. Det är bara om du vill fortsätta och inte säger upp abonnemanget som du blir debiterad.

testa nextory gratis

Och några favoritböcker…

Efter att ha älskat böckerna Zack och Leon av Mons Kallentoft och Markus Lutteman så ser jag verkligen fram emot att läsa tredje boken; Bambi. Bästa serien! Alla böckerna finns på Nextory, börja med Zack om du inte har läst någon av dem.

bambi

 

Tänka, snabbt och långsamt är en intressant bok om beteendepsykologi och mänskligt tänkande. Än så länge har jag bara hunnit en bit in i boken, men det är intressant att ifrågasätta sin intuition och hur man reagerar och agerar på händelser och saker som sägs. Gillar du mental träning så ska du absolut läsa denna!tänka, snabbt och långsamt

 

Lite mer lättläst så är jag helt såld på Elly Griffiths deckarböcker om engelska arkeologen Ruth Galloway och kriminalinspektören Harry Nelson. Perfekt för sträckläsning och höstmys!

elly griffiths

 

Tankar & boktips är som alltid mina egna. Genom att använda er av reklamlänken ovan bidrar ni till min verksamhet och ger mig möjlighet att göra Explorista.se ännu bättre!

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close