Ibland måste man älska Alperna lite extra mycket. Vaknade upp till ett solljust rum igår, åt en snabb frukost och i liften när den öppnade. Hård manchester i backarna till en början, men solljuset värmde på och snön blev snart precis lagom mjuk.

Vi åkte på nordsidan i Fiss, det var flera veckor sedan jag var i de backarna och det är kul att variera sig! Fiss bjöd på fin snö och rolig åkning (även om mina kanter på skidorna är helt obefintliga efter all skidåkning)!

Sen, en perfekt sol-lunch i läplats mot vägg på 2 600 m – grym utsikt, bra mat & härligt sällskap. Tydligen bra väder för paragliding också, såg många vingar i luften och fick lite uppvisning ovanför restaurangens uteservering. Avslutade med lite slushåkning, lite plugg och en fika i solen på uteservering i byn.

Hello spring!

komperdell serfaus kaffe med hjärta pistkarta serfaus schönjoch fiss bergdiamant fiss kaiserschmarren alperna lunch i solen 8

3 Comments

  1. Men SLUTA vad härligt! Vilken drömdag. Jag har aldrig varit i Alperna men ser fram emot att resa dit nu när hela familjen kommit igång med skidåkningen. NJUT lite åt mig också!

    • Emmi

      Hade heller aldrig varit i Alperna innan, men det är riktigt nice! Stora skillnaden förutom skidåkningen är just solen, den har värmt härligt hela vintern! :)

  2. Härligt!! Jag tror att när man varit till Alperna så vill man tillbaka, om och om igen! Så är det i alla fall för mig. Njut nu av snön och solen innan du drar på nya äventyr.

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.