Vårsol & skidåkning

Ibland måste man älska Alperna lite extra mycket. Vaknade upp till ett solljust rum igår, åt en snabb frukost och i liften när den öppnade. Hård manchester i backarna till en början, men solljuset värmde på och snön blev snart precis lagom mjuk.

Vi åkte på nordsidan i Fiss, det var flera veckor sedan jag var i de backarna och det är kul att variera sig! Fiss bjöd på fin snö och rolig åkning (även om mina kanter på skidorna är helt obefintliga efter all skidåkning)!

Sen, en perfekt sol-lunch i läplats mot vägg på 2 600 m – grym utsikt, bra mat & härligt sällskap. Tydligen bra väder för paragliding också, såg många vingar i luften och fick lite uppvisning ovanför restaurangens uteservering. Avslutade med lite slushåkning, lite plugg och en fika i solen på uteservering i byn.

Hello spring!

komperdell serfaus kaffe med hjärta pistkarta serfaus schönjoch fiss bergdiamant fiss kaiserschmarren alperna lunch i solen 8

3 comments

    1. Hade heller aldrig varit i Alperna innan, men det är riktigt nice! Stora skillnaden förutom skidåkningen är just solen, den har värmt härligt hela vintern! :)

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close