5 bra saker

åsnor på vägen

Fredag igen! Bara det är ju en bra sak och borde få en egen plats på listan, men nu jobbar jag ju inte riktigt så för tillfället. För just nu är alla mina dagar fredag. Eller måndag, eller onsdag. Alla är lika bra! Så, platserna får ge vika för andra bra grejer:

  1. Nästa vecka är sista veckan på distanskursen, ett läsår av spanskstudier på heltid är snart avklarat!
  2. Allt sånt där tråkigt fix är klart – jag har deklarerat, skickat fakturor, skickat iväg lite ansökningar till roliga kurser, fixat ekonomin. Det återstår lite fond/aktieköp, men det är ju faktiskt roliga grejer!
  3. Vi planerar att åka en sväng till Marocko om ett par dagar (berget ni ser i bakgrunden på bilden är just Marocko). Sist jag var där var jag 9 år, så det ska bli superkul att åka dit igen och riktigt uppleva en marockansk stad med allt vad det innebär!d
  4. Det är varmt. Och soligt. Och det har varit bra vindar så man kan surfa. Sommar – definitivt värt en plats på bra-listan!
  5. Finns massor av jordgubbar och vattenmelon i matbutikerna här, perfekt frukost & mellanmål!

Planerna för helgen är inte större än att hoppas på bra väder så att vi kan fortsätta med kitesurfen, ta en mysig kväll på stan med vänner, några morgonpromenader & en sovmorgon eller två på det.

Vad är dina helgplaner?

4 comments

    1. Åhh, känslan i Göteborg när Varvet är är ju så härlig, riktig folkfest! Såg att det gick bra för dig, ska läsa ditt inlägg!

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close