Otroligt högt och extremt djupt av Annelie Pompe

Innan jul vann jag boken Otroligt högt och extremt djupt, Annelie Pompes senaste bok i en bloggtävling hos Karin. Annelie är en stor inspiration för mig – en otroligt positiv, stark och glad människa – och jag är glad över att vi hinner ses över en promenad eller fika då och då när vi är samtidigt i Göteborg.

Eftersom jag inte har varit mycket hemma i Sverige har jag inte haft tid att bläddra i boken förrän nu i april när jag var hemma ett par dagar. Jag tänkte sätta mig och bläddra, kolla vad den handlade om och se på vackra bilder – hon är duktig fotograf också! Men när jag väl öppnade pärmen fastnade jag och sträckläste halva boken innan jag kunde lägga den ifrån mig. Resterande halva läste jag dagen efter, och nu vill jag läsa den igen.

Annelie skriver väldigt inspirerande med ett härligt språk. Berättelser blandat med ren information, inspiration blandat med tips. Hon skriver exempelvis om vikten av att sätta upp mål eller kunna hantera sin rädsla och ger väldigt bra tips. Vi får följa hennes världsrekordförsök och läsa om när hon blev medvetslös under vattnet. Alla hennes texter blandas upp med otroliga bilder och snygg formgivning i sobra färger – den här boken hamnar lätt som en inredningsdetalj på soffbordet hos mig!

Och när man inte kan lägga ifrån sig boken är det väl ett bra betyg? Kan absolut tipsa om den här boken, jag tror verkligen alla kan hitta någon nytta med den och den är ett rent nöje att läsa!

otroligt högt och extremt djupt pompe bok bok äventyr pompe bok pompe bokannelie pompe bok

Otroligt högt och extremt djupt av Annelie Pompe finns att köpa på Bokus för 229 kr eller på Adlibris för 231 kr.

6 comments

  1. Om dykning ens skulle finnas på min bucketlist så skulle jag definitivt läsa denna bok. Men som knappt ens simkunnig och med rädsla för djupt vatten så tror jag att jag står över ;) Jag tror iaf att simkunnighet är ett ganska viktigt kriterium för att få dyka? ;)

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close