7 saker jag ska göra i september

Det är september och jag är höstsugen, men känner ändå att det är helt ok att ha lite sensommar en stund till. Augusti har varit härlig, med kitesurf och vanlife, med magiska solnedgångar, eldar på stranden och träning. Sen blev det september och dagarna blev lite svalare, morgonarna lite kyligare och på Instagram plockar alla svamp, blåbär och lingon. Vi gjorde också ett försök till kantarellplockning förra helgen som gick sådär, men även om vi inte hittade fler än tre kantareller är det ju ändå skönt att vara i skogen.

Canyon Torque 8.0 CF Enduro mountainbike

Men nu när det september och jag vill…

Springa trail med Forest femmes – Jaa, ser fram emot att springa trail med pannlampa med tjejgänget Forest femmes. Det verkar dock vara svårt att få ta på platser eftersom de nu måste bokas iom. corona, men det ska jag få till. Älskar att springa med pannlampa!

Hänga i vanen – jag trivs så himla bra i vanen. Kreativiteten flödar när man jobbar från vanen, älskar de mysiga kvällarna med tända ljus och dagarna som fortfarande är varma nog att ha öppet åt alla håll. Planen är att vi sticker iväg med vanen i helgen en sväng, för att…

Äta pizza på Lilla Napoli i Falkenberg – Efter att hela svemesterSverige har varit på Lilla Napoli så måste jag dit också och testa deras kända, napoletanska pizza. Ohh yes, vi har en bokning redan ikväll!

Kitesurfa – Det är bra vind på hösten och dagarna ute på havet kan vara magiska med frisk luft, relativt varmt hav fortfarande och fint ljus.

Upptäcka Lissabon & jobba i Ericeira – YES! Jag ska jobba en sväng på vårt surfcamp i Ericeira om ett par veckor och då passar vi också på att ta en helg i Lissabon efter mycket funderande fram och tillbaka. Portugal har inte fått någon smittoökning nu efter sommaren och ligger på samma nivå som i Sverige, och jag tänker att mycket handlar om avstånd, common sense och eget ansvar – oavsett om man är i Portugal eller hemma. Ser fram emot att uppleva en stad som jag länge har längtat efter, även om det kanske blir på ett lite annat sätt. Croissanter, fina höstdagar & hotellnätter – here we go!

Vårt surfcamp i Ericeira har varit helt fullbokat hela sommaren och känslan på campet är tydligen fantastisk. Gäster från hela världen – och givetvis har vi Clean & Safe-certifiering och följer att regler för att både staff och gäster ska kunna känna sig trygga och säkra. Dessutom har vi ju öppnat ett nytt surf camp i Fuerteventura som kommer att hålla öppet hela vintern, för alla surfsugna som vill ha varmt vatten, soliga dagar, sköna temperaturer och härlig vibe – men ändå vill hålla sig inom Europas gränser.

view from lapoint ericeira room
Alltså, den här vyn från rummet på Lapoint surf camp i Ericeira!

Cykla mountainbike – Min nya cykel har mest stått i garaget sedan semester pga avsaknad av downhillbackar och pga att jag inte kan cykla i 30 graders värme utan att bli helt överhettad, men i veckan blev det en sväng i Skatås och det var himla kul. Cykeln levererar precis som den ska – visst är det kul när man känner att man har ett bra förtroende för sina grejer och kan utmana sig mer och mer?

Läsa in mig på nya aktier – Sugen på att hitta lite nya bra aktier att investera i och lägga lite tid på att följa börsen. Hittills har mina långsiktiga, säkra portföljer gått 10% över börsen i år vilket är strax över vad jag räknar med, så det är kul.

Vad ska du hitta på i höst?

 

 

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close