De senaste fem dagarna…

Har jag: Kitesurfat & vanlifeat. Vi var iväg med vanen hela helgen nere i Varberg och fick fantastiskt fint kitesurfväder – bra vindar, sol och härligt häng med vänner och bekanta. Jag satte personbästa på hopp och hoppade 5,2 m högt, så himla kul när det går framåt.

Blev jag 36: Yes, jag fyllde år i söndags och firade på allra bästa sätt! Jag vaknade upp i vanen, parkerad precis bredvid vattnet och när jag öppnade sidodörren doftade det sommarregn, pannkakor och hav. Det hade regnat under natten (favorit, älska regn!) och Philip bjöd på american pancakes med nutella och banan till frukost. Sen stack vi och kitesurfade, gick på bio och avslutade dagen med hemmamys framför MotoGP – en perfekt dag!

Är jag tacksam för: Att det är lite mindre varmt ute, 30 grader i all ära men det är ganska mycket skönare med 20!

Har jag skrattat åt: Ett inlägg om grejer från 90-talet på Facebook. Ni vet det där att ingen fattade hur man spelade MS Röj (fast alla spelade ändå), hur irriterande det var att radioDJn pratade genom sista 5 sekunderna på låten man precis höll på att spela in på kasettband och att man kunde välja vilket mönster man ville ha på spelkorten när man la patiens i Windows (roboten eller fiskarna, alltid!). Sjukt onödigt tidsfördriv att kolla på sånt här på FB, men ändå lite kul med igenkännande…

Har jag tränat: Det har kitesurfats en massa, men det räknar jag inte som träning…för det är ju inte träning. Inte strukturerad, planerad träning för att kroppen ska bli starkare iaf. I måndags blev det ett gympass och i onsdag var jag ute och sprang för första gången på länge. Yes! Om ni vill ha tips på att komma igång med träningen nu efter sommaren hade Lina några bra tips, kolla in dem!

Har jag drömt om: Topptur, jag är sugen på topptur. Vit, fluffig snö, magiska vyer och fina åk. Planerande med karta och kompass, hitta bästa vägen upp och skönaste åken ner. Can’t wait! (Alltså bara kolla hur vi hade det påsken 2018, ni fattar grejen va?)

Topptursgänget

Har jag läst: Kattas sköna inlägg “Från spontan jävel till rutinmänniska” och funderat över det där, men jag tror hon är spot on: När man börjar med något utifrån en känsla man vill ha eller har, istället för att utgå ifrån någon extern parameter tror jag att det är så mycket lättare att fortsätta och hålla i det i längden. Att man inte börjar springa för att man ska börja springa, utan för att man helt enkelt inser att kroppen fungerar bättre då.

Det var min helg och min början av veckan, ganska bra måste jag ändå säga. I helgen blir det födelsedagsfirande med familjen och besöka fina Jönköping igen. Fika på stan, titta in om Fabriken har fått in något nytt fint och kanske springa en sväng på Axamo?

Hur har din vecka börjat? Gillar du den här typen av inlägg så kommentera gärna eller klicka på hjärtat!

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close