5 for happiness

Gårdagens gympass

Endorfiner och höjda vikter. Svett, pannben och jävlar anamma! Riktigt skönt gympass igår, ben och rygg stod på programmet och det är skönt att kunna öka vikterna och veta att varje kilo gör mina ben lite bättre, lite starkare och lite uthålligare för alla äventyr! Passet avslutades med 90 sekunder huvudstående utan att toucha stödväggen alls och med kontrollerad nergång. Lite bättre, lite starkare, lite bättre kroppskontroll!

Nybakad sockerkaka

Bakade en glutenfri sockerkaka igår i förberedelse för påskens cakepops, som ska bakas i kväll. Alltid kul att testa nya grejer och glutenfritt har jag aldrig bakat, men det blev riktigt bra. Sen dekorfix, nu ligger mina first-time-sugarpasteblommor på tork och vi får se hur de blir i morgon.

Vädret

Soool, vååår! Mindre minusgrader, mer finväder och mer utomhus på prognosen. Vårkläder, bortsopat grus och krokusar. Och och dessutom en timme längre dag! Underbart!

Date

Powerwalkdate i Skatås med Christin i eftermiddag, brunchdate i Malmö med Skånevänner på lördag, lunchdate hemma på måndag och flera helgdater inbokade framöver. Woohoo!

Trädgårdsprojekt

Planer, planering och projekt! Ser fram emot att fixa utomhus i trädgården, plantera och flytta om. Bokad bygghelg med familjen. Grilla, sitta ute och äta frukost, köra tabatapass på gräsmattan. Ge mig sommar!

buddhastaty trädgårdsdesign

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close