Årelivet & mars på gång

Nu vräker snön ner utanför fönstret. En månad har vi varit i Åre nu, en månad fylld av skidåkning och besök och snö. Redan mars – och ändå känns det som vi knappt har kommit hit, det finns så mycket som jag vill göra!

Veckan när vi kom hit var jag sjuk, jag drog på mig en rejäl förkylning. Utomhus kan man ju ses ändå, och vi blev inbjudna på eldmiddag en onsdag mitt i veckan med Katrin, Daniel och Åsa. Fullmåne, sjökant och gnoccimiddag på Muurikka. Som en onsdag ska spenderas!

Vi har toppturat på Getryggen, åkt längdskidor i Duved och vandrat på snöskor i skogen. Ätit våfflor på Vita renen och Lillåstugan, grillat korv i solen på altanen och åkt alpint i systemen i Duved och Åre. Spelat spel på kvällarna med vänner, druckit kaffe i solen efter ett längdpass på Åresjön och skottat mängder av snö.

Nu är det mars och jag längtar ut! Till fler toppturer, mer längdskidåkning. Vi har bokat in en natt på Blåhammarens fjällstation, och ska skida dit och tillbaka med tiny i skidvagnen. Njuta av trerätters middag, fina utsikter och lugnet som bara finns på fjället.

Mars är min sista fulla föräldralediga månad, sen börjar jag jobba igen. Det ska bli superkul, ser fram emot att få jobba med digitala medier, analys och marknadsföring igen! Men innan dess – mars ska fyllas med vardagsäventyr! Med tid utomhus, med tid med vänner och med planering för våren och sommaren.

För var vi ska, hur vi ska bo eller vad vi ska hitta på vet vi inte riktigt än – och det är en stor del av charmen! Det ger sig, och landar där det ska. Som vi vill ha det! Är du nyfiken på hur vi tänker kring föräldraledighet och att resa runt med bebis kan du läsa mer i mitt inlägg här, och här kan du läsa om vår grundplan kring senaste halvåret och nästa halvår!

Jag bubblar över av kärleken till vinter, snö och fjälliv. Samtidigt som jag bubblar över när jag tänker på vår, på cykling och kitesurf och vanlife. Leva i nuet, njuta av allt vi gör och ha massor att se fram emot – som jag älskar livet vi har skapat oss!

 

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close