A day at the beach

Kristi himmelfärds dag – det innebär väl långhelg för er i Sverige? Här pluggas det på och jag kan ärligt erkänna att någon vidare koll på dagarna har jag inte, här spelar det ingen roll om man pluggar på en söndag eller festar till klockan 5 på en tisdag, vilket faktiskt är ganska skönt. Ett ledigare liv som inte är styrt av en massa måsten på specifika tider.

Idag lutar det åt att vi sticker en vända till Málaga, det är dags att lämna tillbaka/visa upp hyrbilen, något man gör efter att ha kört 2000 km. I vår lilla by Tarifa finns det fler surfbutiker än vanliga butiker. Här hittar man bikinis, snygga surfkläder, flipflops, longboards och beachwear i mängder… Men, inga av de stora kedjorna finns här och ibland vill man i enkelhetens namn bara ta en sväng på HM, vilket blir dagens mission i Málaga – shopping och sevärdheter. Alltid lika kul att upptäcka en ny stad!

Är också så sugen på att komma vidare med kitesurfandet! Den här dagen var det massor av vind, till och med lite väl mycket för vår storlek på kitear så vi fick snällt stå och titta på. Letar för fullt för att hitta rätt kite i rätt storlek som vi kan köpa, vilket gör att vi kan vara ute i både starka och svaga vindar. Såna här dagar får man roa sig med testa roliga yogapositioner, luncha i solen, snacka skit med vänner, försöka gömma sig för blästrande, flygande sand och hitta nya hundkompisar. Inte helt fel det heller!

Vad hittar du på under långhelgen?

explorista på beachbar strand hund huvudstående på strand chiringuito tjej på strand tjej scarf runt håret strand tjej snäcka

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close