Gårdagens…

Blev sugen på att köra en dagens, vilket får bli en gårdagens, efter att ha läst ett liknande inlägg hos Bliss Junkie.

surfer sunset beach

Pepp: Bra vind och första passet av kitesurfing. Tog en lektion med en instruktör, privatlektion på två timmar och tänker ta en timme till innan jag ger mig ut i vattnet helt själv. Vi testade lite kite i måndags innan vinden dog, vilket mest tog energi då jag spenderade mycket tid med att kontrollera rädslan då jag och vågor inte riktigt är kompisar. Helt annan grej igår, allt flöt på, jag var inte rädd och allt vara bra grymt kul!

Sämsta: Vaknade igår (igen) av att katterna jagar kackerlackor. Panik, om ni bara visste hur mycket jag avskyr kackerlackor…! De har sprutat något medel i avloppen, vilket har gjort att kackerlackorna kommer upp och springer omkring på gatorna mitt på dagen och dessutom tar sig in här i lägenheten. Om de dyker upp inatt igen får vi flytta till en annan lägenhet så de kan spruta här. Väldigt tacksam för att vi har katterna med oss, de hittar ju dem direkt och då vet man iallafall var de är…

Inköp: Vi har skaffat två longboards så vi kan ta oss runt här i stan på ett smidigt sätt. Bilen vill vi ju använda så lite som möjligt, mycket bättre att röra sig! Den ena rullade lite dåligt, så gårdagens inköp var nya hjullager och nu rullar den som den ska!

Fika: After-kite på en superhärlig strandbar i solnedgången när vinden hade lagt sig med kompisarna. Så härligt, det är ju sånt jag är här för!

Bild: Plockat in och framkallet en bild på solnedgång & surfare som jag tog för någon vecka sen 100 meter utanför vår lägenhet på strandpromenaden.

 

1 comment

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close