You gotta shape up…

Yes, I know. Och så här är det:

Snart blir det hav igen. Och palmer. Tapas, croissanter & värme. Färska frukter, såna här frukostar & SOL! Såna här bilder, och såna, och såna! Mer träning i bloggen – annat än bara skidåkning & yoga. Mer löpning, uteträning och jag ska absolut testa den här appen!

Jag lovar bilder från systemkameran, något som har blivit lidande under de senaste månaderna då jag har stått på skidor varje dag och inte vill ramla sönder min älskade D610. Bilder från strand, surf & una copa de vino blanco (o dos?). Vackra vyer, härliga människor och utflykter. Utmaningar & nya vänner!

beach breakfast barcelona

Men först har vi knappt två veckor kvar av mäktiga österrikiska alpberg, snö, vårkänsla, vänner på besök & afterski. Och Suzuki Nine Queens, det vill vi inte missa! Nine Queens är en stor Big jump-tävling för grymma kvinnliga skid- och snowboardåkare som håller på hela veckan här i Serfaus. Själva tävlingen går av stapeln på fredag, ska se om jag kan lyckas fota lite också. Vi håller tummarna för Emma Dahlström!

Vad händer i din vecka & hur har ni det i Sverige? Sol, vår, snö? Tell me, för innan Spanien har jag ju en vecka i Sverige och föreställer mig att ni har perfekt vårväder med strålande sol, fika på uteserveringar och torr asfalt med lite smältande snöhögar på. Visst är det så?

 

2 comments

  1. Den där listan hakade jag också på. Många saker verkar vara rätt lika hos de flesta, men vi utrycker dem på lite olika sätt. Idag har det varit en underbar vårdag så vädret är absolut spå topp, i alla fall i Skåne! :)

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close