Saker jag ska göra när jag kommer hem

Ett par dagar kvar, ett par dagar på 1,5 år utomlands – varav de senaste 4,5 mån på resande fot. Så många upplevelser, så många minnen. Så mycket oväntat, så mycket jobbigt, så mycket roligt och så många skratt! Jag har massor av inlägg att skriva (allt om Nya Zeeland, budget, råd & tips för 4,5 månader på resande fot, tankar om att bo utomlands…) och inte minst en reflektion över det senaste 1,5 året och känslan att komma hem igen.

En sak kan jag säga, det ska bli skönt att komma hem igen! Inte för att jag inte har älskat allt (eller i alla fall det mesta) vi har gjort under den här tiden, utan för att jag också älskar allt jag har där hemma!

När jag kommer hem ska jag…

 • Springa en sväng i mörkret innan frukost
 • Äta lussekatter i mängder. Och kanelbullar. Och Polly.
 • Åka på kitehelg(er) längst västkusten – kitesurf, träning, hotellboende och middagsmys!
 • Gymma – jag längtar ihjäl mig efter strukturerad träning!
 • Ge bloggen en nystart, det förtjänar den efter att helt klart ha blivit lidande under den här tiden – särskilt nu i slutet när vi är på resande fot. Dåligt med bra bilder, tid, intressanta ämnen att blogga om som ni faktiskt känner igen er i och vill läsa om och dåligt med energi.
 • Umgås massa med mina vänner – jag saknar er där hemma i Sverige!
 • Se över privatekonomi & investeringar – lära mig mer om fond- och aktiemarknaden, göra förändringar och lägga upp en strategi för framtiden.
 • Dricka massor av glögg!
 • Njuta av sovmorgonar i min egen säng.
 • Baka eget bröd – filmjölkbröd, kesobullar, scones – så sjukt gott!
 • Fota och utvecklas! Jag saknar att ta bra bilder med bra ljus, bra bakgrunder och bra motiv. Resefoto i all ära, men allt annat har släpat lite…
 • Julpynta – japp, jag struntar i om jag kommer hem till mitt hus efter jul, jag ska julpynta ändå (älska julen!)!
 • Gosa mängder med mina fyrbenta monster, jag saknar dem så galet mycket även om jag vet att de har det superbra hos våra vänner. Men finns det något bättre än att lyfta upp en mjuk, kelig, spinnande katt i knät i kylig vintermorgon när man precis har gått upp? Och vem kan motstå en sån här sötnos?

bengal cat in snow

 

3 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close