Magiska känslan efter ett yogapass

Den där känslan i kroppen efter ett tufft träningspass. Magisk! 

Muskler som bråkar i början av passet är mjuka och följsamma efter. Pulsen är hög, endorfinerna bara sprudlar i kroppen. Bubbel! När man svettas, kämpar, stretchar ut stela muskler för att sedan får ett par sekunders välbehövd vila innan nästa övning. Hur man får lust att träna mer, träna hela tiden! Lyckan efteråt, lusten att äta nyttigt och känslan av att känna sig stark. Happiness!

Det är intressant hur man kan gå ifrån att vara på halvbra humör och verkligen inte ha lust att träna till att vara helt glad och lycklig efter ett 30 minuters träningspass.

Sån var min yoga igår. Jag körde ett 30-minuters yogapass med Johanna Andersson, ett lite mer fysiskt och utmanande pass ur Yogobes träningsprogram Power Intensive. Riktigt roligt, jobbigt och utmanande på alla sätt. Serien Yogobe Power Intensive består av 5 olika 30-minuterspass, jag ska absolut testa fler.

yogobe bild

 

4 comments

    1. Ja, det blir en annan känsla än annan träning. Förmodligen för att man går igenom hela kroppen på ett annat sätt och sträcker ut och öppnar upp en massa.

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close