Höstträningskläder

Snygga träningskläder är alltid en inspiration. Jag har Nike som en favorit, de gör snygga kläder i bra kvalitet som passar min kropp och mina aktiviteter. Även HM har blivit en favorit, billigt och snygga färger och mönster!

Jag väljer nästan aldrig svart eller dova färger utan sprakande färger och roliga mönster ger härlig energi till träningen! Turkos, orange, rosa och lila är favoriter. Gillar du mönstrade träningskläder?

Tycker det har varit svårt att hitta snygga färger nu i höstens kollektioner, mycket svarta tights och mörka kläder, särskilt bland kedjorna. Nu på hösten behövs det särskilt mycket färg med tanke på mörkret ute. Och du glömmer väl inte reflexer? Reflexväst är ett måste vid promenader och löpturer ute nu på vintern. Tänk på att gamla reflexer inte syns lika bra, de är en färskvara som behöver bytas ut.

Några favoriter på bilden nedan: Tröja från HM, turkosa tights och tighertights från Nike, tights från stadium.se, tröja från HM och ny Reebook-jacka från vårens kollektion.

träningskläder

Bilder från www.theiconic.com.au, hm.com, sportamore.se, stadium.se och uppochhoppa.se.

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close