Another happy Sunday

Imorgon ska jag springa ett trailpass, first time ever. Jag har ju varit sugen på trail ungefär hur länge som helst, så det ska bli sjukt kul att ge sig ut i skogen med trailskor, pannlampa och sällskap av 93 andra tjejer – snacka om att Forest Femmes är populärt! Någon mer från Göteborg som ska hänga på?

I övrigt så har veckan sprungit iväg. Lite träning, lite kompisfikor, lite fest, lite renovering och en heldag av kitesurfing idag. Lyckan när man vaknar och det blåser ute! Vi åkte till Björkäng nedanför Varberg i morse och spenderade i princip hela dagen ute på vattnet. Så galet skoj! Jag gillar utmaningen, närheten till naturen, att lära mig nya saker och se hur jag utvecklas. Att snacka med andra sköna kiteare när man fikapausar på stranden och att tankarna bara är i nuet.

För en gångs skull passade jag på att fota lite med min TomTom Bandit också, kul att kunna ta lite bilder ute i vattnet. High five på det!

explorista kitesurf explorista kitesurf explorista kitesurf kitesurf

Det är inte alltid man håller sig på brädan…

kiteboard kitesurfare kitesurfare hoppar kitesurfista

7 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close