Bali life & bloggtips

God morgon, happy Monday och ett livstecken från Explorista! Det där med en bild om dagen och kontinuerliga uppdateringar går sådär med avsaknad av internet, men nu är vi i alla fall på underbara Bali. Jag har massor av inlägg i huvudet så häng kvar, de kommer strax ut.

Idag bär det iväg på hyrd moppe på vägarna utanför Ubud, finns massor av vackra ställen att besöka. Innan vi lämnar Ubud ska vi hinna med ett yogapass, förmodligen på kända Yoga Barn, en massage och besök på fler mysiga restauranger – här finns det en uppsjö. Planen är sedan att åka till Gili Air, en av de små öarna utanför nordöstra Bali. Där står yogaboende & mer dykning på schemat, ser fram emot det massor!

Som sagt, ha koll på bloggen i veckan om du är nyfiken på alla pärlor vi hittade i Singapore, om du vill få Indiana Jones-känsla genom bilder från Monkey Forest i Ubud eller vill veta varför jag inte blev frälst i paradisöarna Perhentian Islands.

Länkkärlek

Svårt att hänga med, läsa och kommentera andra bloggar är det också (ilandsproblem…), men lite länkkärlek kommer här:

Önskar er en skön vecka!

dykare tjej

6 comments

    1. Åhh, ska kolla in! Dåligt med bloggläsande och kommenterande här, uppkopplingarna är inte alltid det man önskar… Några tips till Bali: Skippa eller ta max ett par dagar i Kuta/Seminyak och åk istället till Ubud, Gili Air eller Lembongan. Finns massor av trevliga platser men Kuta & Seminyak är inte de roligaste. När ni landar i Denpasar, ta er upp en/två våningar på flygplatsen till Departure (ni ser rulltrappor upp) och ta en blå taxi som lämnar av folk, de som kör på taxameter. Det officiella taxibolaget vid Arrivals försöker blåsa folk och för oss ville de ha 2-300 000 istället för 110 000 som det skulle kosta.

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close