Jag älskar, jag saknar, jag behöver

image

Hur går det med era julkalendrar? Jag började ju med en löptur, två kilometers morgonpromenad, skulle ha sprungit 3 km igår och kört 4 minuter mindfulness idag – men valde att byta plats på de sista så löppasset blir i eftermiddag istället.

Måste erkänna att jag saknar julkänslan sjukt mycket och försökte bota det igår genom att titta på Jul med Ernst… Jag har ju aldrig gillat Ernst, men nu är allt värt ett försök. Men nej, det bara går inte. Sorry alla Ernstälskare, jag fattar inte grejen. Får hitta julkänslan på något annat sätt – får försöka med fler lussekatter till mig helt enkelt!

Hittade den här roliga listan hos Elna & Jessica, två av mina favoritbloggar och hänger på själv också. Happy helg på er!

Jag älskar att leva på mitt sätt, att jag tog steget och flyttade utomlands!

Jag saknar naturligtvis vännerna & familjen i Sverige ihop med den vackra hösten och mysiga december.

Jag tycker så mycket om mina vänner som känner mig, stöttar och inte oroar sig det minsta när det händer oväntade saker i livet.

Jag brukar ta morgonpromenader nästan varje dag, så skönt att komma ut och igång på morgonen.

Jag önskar mig en snöig jul. Tänk vad mysigt, massor av snö och riktig julkänsla! Kolla in förra årets jul i Åre, precis så här ska julen vara.

Jag behöver träning. För att må bra, för att ladda batterierna. Jag blir lat när jag inte tränar, men vet ju egentligen precis hur bra jag mår av träningen.

Jag fick en rolig förfrågan för någon vecka sen. Så roligt med nya samarbeten!

Jag blir glad av er som läser, följer. Av alla kommentarer ni ger och alla gånger ni länkar. Supertack!

Jag längtar efter skidåkning och ett aktivt liv. Stadslivet är inte riktigt min grej, även om jag njuter som sjutton av tiden här i Barcelona. Snart flyttar vi till hit, ska bli grymt!

Jag mår bäst när jag lever ett aktivt liv – restaurangbesök, vinkvällar och shopping räknas inte hit. Vi snackar natur, äventyr, resor! När jag är igång med träningen. När jag har spännande utmaningar och samarbeten framför mig men utan att jag själv sätter för stor press på mig. När jag får hänga med vänner och familj.

everyday stories julkalender

Förresten måste jag ju berätta om dagens lucka i julkalendern, nämligen något jag verkligen skulle vilja ha!

I dagens lucka kan du vinna ett hårvårdskit från Living Proof som innehåller schampoo, balsam, inpackning och stylingkräm. För att vara med och tävla så vill vi att du berättar om ditt bästa hårvårdstips! Sista dag att tävla är den 16 december.

Klicka här och fyll i dina uppgifter så är du med och tävlar om dagens lucka!

living proof

 

6 comments

  1. Ja, han är ju lite speciell den där Ernst :-) Låter himla härligt att bo utomlands! Kanske nåt att satsa på när ungarna flyttat hemifrån :-)

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close