ALLA borde se filmen “Before the flood” från National Geographic

Before the flood av National Geographic – alla bör verkligen se den här filmen. Gripande, ofattbart och skrämmande – och en vilja av att vilja hjälpa till.

Se filmen. Se hur vårt sätt att leva påverkar naturen omkring oss. Se Leonardo DiCaprio resa jorden runt under två års tid och prata med vetenskapsmän, bönder, världsledare, invånare och forskare om klimatförändringarnas dramatiska effekter. Filmen, som är drygt 1,5 timmar lång är otroligt sevärd och jag lovar att du har tid att se den!

Jag tror och hoppas att alla små förändringar vi som privatpersoner gör blir till stor påverkan när vi alla gör dem. Lite mindre kött, skippa palmoljan, cykla till jobbet och byt ut glödlamporna. Jag vet att du redan gör en massa, men jag tror att både du och jag kan göra ännu mer. Jag kommer definitivt att se över vad jag kan göra. Och jag hoppas att du och alla andra också gör vad ni kan, så att vi kan stoppa utvecklingen och göra vår planet lite bättre igen.

Hur reagerar du och vad kan du göra bättre?

before the flood film

2 comments

  1. Bra tips! Sist jag var ute vid havet så tog vi 30 min och samlade in all plast som blåst iland efter den senaste stormen, väldigt liten personlig insats och det blev samtidigt så mycket vackrare utan allt skräp!! En kan inte göra allt, men alla kan göra något…

    1. Helt rätt, det blir ju så mycket finare utan allt skräp. Det skär i mig när jag reser i den här typen av länder där det ligger sopor precis överallt i naturen. :(

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close