Like-knapp & så himla mycket bra!

Jag har fixat en like-knapp under inlägget, så om du inte orkar kommentera men gillar vad jag skriver så klicka där istället. Då får jag vet att ni läser och vad ni gillar, smart va? (Knappen syns bara om du är inne på inlägget, inte om du läser inlägget från startsidan tyvärr…)

Vidare, att Linda, Clara & Sara har startat upp Influencers of Sweden (en branschorganisation för alla bloggare och andra influencers) har nog inte undgått någon i bloggvärlden och jag måste bara säga att det är så himla bra! Det finns så många grymma människor där ute som levererar så enormt bra content, och detta är ett stort steg på vägen mot att höja statusen på yrket och skapa möjligheter för att arbeta vinstdrivande som egenföretagare. Hejja!

En annan bra grej är att jag är sjukt pepp på att göra en nystart av bloggen när jag kommer hem till Sverige i slutet av december, med tydligare inriktning och bättre innehåll, och detta har jag alla bloggar jag läser att tacka. Blir spännande att se vad som kan hittas på!

Avslutar med en random höstbild eftersom jag inte har några snygga, peppiga entreprenörsbilder i lager (och för att utefrukost på hösten är sjukt bra!)

varm choklad

4 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close