Bilder från Nya Zeeland

Magiska, härliga, vackra Nya Zeeland! Jag vet inte ens vart jag ska börja, hur kan man göra 4 superveckor i fantastisk natur rättvisa? En sak är säker, det får bli flera inlägg för jag har mängder av bilder från Nya Zeeland!

utsikt nya zealand campervan

Det har varit dålig uppdatering av bloggen det senaste, jag har inte haft tillgång till WIFI mer än korta stunder och istället för att sitta vid datorn har jag upplevt, upptäckt och haft det helt underbart.

Våra fyra veckor på Nya Zeeland avslutas idag, drygt 500 mil senare har vi sett djupa fjorder, majestätiska berg och mäktiga vulkaner. Vår campervan har tagit oss genom fisluktande landskap med varma källor, över vackra högland och från kust till kust, norr till söder. Värmande sol, nyfödda lamm och ljusgröna kullar – hej vår! Känns skumt att det börjar bli höst hemma i Sverige, men som jag skrev i mitt förra inlägg så älskar jag ju hösten och ser fram emot att uppleva den nästa år – att få mysa i favoritfåtöljen med en bra bok och varm choklad efter en löparrunda i mörkt och regnigt höstväder. 

Nu sitter vi på Auckland flygplats nu och det är dags att bege oss vidare till Vietnam och Hanoi – ett nytt kapitel på vår 4,5 månader långa resa!

I Vietnam ska vi åka tåg, uppleva kultur och krigsarv, njuta av solen, se häftiga Hanoi bay och se om det finns möjlighet att kitesurfa en sväng i söder. Två veckor har vi till förfogande innan vi åker vidare mot Kambodja och Laos. Jag både hoppas och tror att jag kommer kunna uppdatera oftare i bloggen framöver, det är lite lättare när man bor på ställen som har WIFI och inte ute på vischan i en campervan.

Tills dess måste jag ju ändå visa ett urval av bilder från NZ! Och, för dig som gillar så blir det fler inlägg om våra fyra veckor här när jag är hemma på svensk mark igen och hinner redigera alla mina bilder!

queenstown spring strand nz northland utsikt gröna kullar moeraki boulders får nya zealand väg vid fjord maori regn stäpp mt doom abel tasman park hav wai-o-tapu wonderland varma källor

14 comments

  1. Åh jösses, vilka bilder! Jag längtar så mycket efter att åka tillbaks! Och vad roligt att se de där runda, fina stenarna på stranden, jag har en bild när jag sitter på dem, från november 2007 :)

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close