Bubblande, härliga Ubud & Wayan café

Alltså, Bali! Det finns massor av vackra platser jag vill visa er och ni har ju redan fått se Ubud Monkey Forest, lite blandade Bali-bilder och ett inlägg om Yoga barn.

Ubud är en stad att fastna i. Det är en charmig metropol mitt i Balis inland, omgiven av vackra risfält och gröna djungelskogar. Här hittar du mängder av yoga, mängder av organic-ecologic-detox-healthy och allt ifrån Ripcurl & Billabong till lokala klädbutiker och inredning. Det finns supergod pizza & bästa cupcakesen – det finns massor av restauranger med vällagad, god mat och mysiga lokaler.

Yoga kan du nog inte få nog av – den ena yogastudion efter den andra längs gatorna och vill du njuta av en massage efter att ha tränat betalar du ungefär 50 kr för en timmes massage av förvånansvärt duktiga massörer.

Ubud är en stad att uppleva, inte läsa om. Åk dit, fångas av charmen och stanna ett par dagar extra och bara njut! Och när du väl är där – missa inte Wayan café på Monkey forest road. Galet vackert, supergott fika, trevlig personal, bra wifi och bra priser – ytterligare en favorit på Bali! Vem vill inte fika på sittmattor i en underbart vacker regnskog?

wayan cafe ubud wayan cafe ubud wayan cafe ubud buddhastaty wayan cafe ubud

4 comments

  1. Hittade hit via intervjun hos Freedom travel. Vilken härlig och välarbetad blogg du har! Jag är fast, så du åkte direkt upp på min Bloglovinlista :-) Älskar att resa, men tyvärr blir det inte så ofta som jag skulle vilja. Och skriver en del, poolhäng, brashäng, trädgård och om träning (träning för en långsiktigt bra och hållbart liv). Och så lite trädgård.

    Bali och Nya Zeeland har jag aldrig besökt. Står såklart på önskelistan, som så mycket annat. Näst på tur står en weekend Las Palmas. Faktiskt. Det stod inte på önskelistan, men nu ser jag fram emot det :-)

    Jag måste surfa runt mera hos dig senare. Ha en fortsatt härlig resa!

    Kram Lena

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close