Vad är du tacksam för?

Favorit i repris! Jag tror att vi alldeles för sällan tänker på vad vi är tacksamma för – det finns ju massor om man börjar tänka efter. Jag är otroligt tacksam över att vi kan göra den här resan, att våra underbara vänner tar hand om våra katter och att våra älskade familjer hjälper till en massa och stöttar. Jag är tacksam över allt vi får se och uppleva och jag är tacksam för att du läser min blogg! Vad är du tacksam för idag?

lukla nepal

141030: Snart november, höst på riktigt! I slutet av november är det Thanksgiving Day i USA. Halloween och många andra traditioner har tagit sig hit från USA, varför har vi missat Thanksgiving day? Visserligen är det en religiös högtid från början, men om vi lägger religionen åt sidan är det en väldigt fin tanke – att ha en tacksamhetsdag! Jag och min vän Nathalie har pratat en del om att vi borde ordna en egen Thanksgiving day, en middag med nära vänner, tända ljus och tacksamhet.

Jag tror att många av oss utan att tänka lever i vardagen, tar det vi har för givet och sällan reflekterar över hur bra vi har det. Ibland är det bra att stanna upp, titta runtomkring och uppskatta det vi har. Mindfulness, leva i nuet.

Vänner. Familj. Drömmar. Träning. Resor, Yoga. Höst. Syskon. Frihet. Choklad. Duntäcke. Äventyr. Tända ljus. Djupa andetag. Kärleken. Fårskinnstofflor. Leenden.

Bilden? Stor tacksamhet över att jag överlevde den smått skräckinjagande men otroligt häftiga flygturen mellan Kathmandu och Lukla i Nepal, men det är en annan historia… stay tuned!

"There is always, always, always something to be thankful for"

Vad är du tacksam för idag?

3 comments

    1. Du är så välkommen så, dela mig gärna och kom gärna med önskemål vad du vill läsa om! :) Ska kolla in din blogg med!

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close