Bloggkärlek

Behöver ni inspiration? Här är ett urval av de bloggar inom träning och hälsa som jag läser, kolla gärna in dem för massa pepp, bra texter & snygga bilder! VIll du tipsa om andra så gör gärna det i kommentarsfältet!

Träningsglädje

Sara skapar massor av snygga bilder, genomtänkta inlägg, roliga utmaningar & inspirerar med en massa jävlar anamma!

Uppochhoppa

Sofy, pepp-prinsessan! Uteliv, träning, personlig utveckling blandat med en stor portion pepp, inspiration och motivation. Driver också traningsevent.se som den entreprenör hon är!

Smaljeansen

Föräldravardag (som jag gärna läser trots att jag själv inte har barn) blandat med träningsinspiration och skönhet! Skriver inte lika ofta som innan, men alltid roligt att läsa när hon skriver. Ping Smaljeansen, vi vill läsa ännu mer härliga inlägg! :)

Forever Fit

Pigga Sassa Asli skriver om träning, hälsa och en massa inspirerande matbilder och recept inom rawfood & grön mat. Snygga bilder och bor dessutom i bästa Barcelona!

Men Mia

Löpartjejen med riktigt snabba ben, tunga cirkelträningspass och en stor portion humor! Springer ofta lopp som blandas med föräldraliv, intervaller och ett vettigt mattänk.

Lantto life

Lev för fan! Sofie är en guldgruva inom livsinspiration, drömmar och äventyr. Triatlet som gjort en massa häftiga lopp, Ironmans och härliga resor till bergen.

Jessica Clarén

Snöglad cyklist med bra tankar, smarta inlägg och bra texter. Massor av snygga bilder gör inte bloggen sämre!

Health by Helena

Inspirerande Helena tog sig nyss upp på Kilimanjaro och det är häftigt att läsa hennes inlägg därifrån. Annars är det mycket träning, löpning och PT-pepp i bloggen.

FreeflyMalin

Bikinifitness-tjej med stort fallskärmsintresse! Jag träffade Malin som nybörjare på hoppfältet i Linköpings fallskärmsklubb, nu har hon sprungit förbi mig med hästlängder och är en grym fallskärmshoppare. Hon tränar hårt och har nått bra framgångar i bodyfitness!

9 comments

  1. Och så går jag in här och blir överöst med kärlek *glad* :) Du har fått en liten bloggutmaning av mig, fem små frågor.

  2. På vilken planet har jag varit? Har helt missat det här men blev desto gladare idag …
    TACK TACK TACK för att du gjorde min dag.
    Fortsätt inspirera.
    Stor kram!

    1. Haha – adventure planet? :D Tack själv! Skickade en lista till dig här om dagen med, 100 frågor… Om du känner att du har tid över! ;)

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close