Storm, #hotellife och glädjen från en handskriven lapp…

Det var storm på västkusten, blåste 20 meter per sekund och på nätet det snackades om vilken spot som var bäst för att kitesurfa i helgen. Jag tog istället tåget till Stockholm igår, jämfört med sommarens #vanlife är det #hotellife som gäller den här helgen!

vete-katten stockholm

Vaknade på Scandic No53 i lördags av regnet som slog mot rutorna, hämtade datorn och kröp upp under tjocka täcken och läste bloggar samtidigt som jag lyssnade på regnet mot rutorna.

Sambon stack iväg på ett träningspass innan frukost, men jag tar den här helgen till att bli frisk och väntar in honom med sovmorgon innan vi stoppar fötterna i skorna för att tassa ner till hotellfrukosten. Det stod förresten en gullig, handskriven lapp från personalen tillsammans med chokladdragerade mandlar på rummet när vi kom, stort tack för det Scandic!

lapp från scandic

Vi var på Wallmans i fredags, dinnershow med 6-rätters middag och underhållning av sjukt duktiga dansare och sångare. Har du varit på Wallmans? Älskar konceptet, riktigt hög klass på både mat och artister, och varje bord har sin egen artist som serverar. Låter ju lite konstigt att ha sin egen artist, som att de vore en robot, men ni fattar…så kul att kunna prata med dem mellan showerna!

wallmans salonger artister

Och sen, helt plötsligt, släcks ljuset ner och ett nummer drar igång. Artisten som precis serverade din mat står istället på ett podiet mellan borden och ger en magisk show – det känns som man är i en musikal. Inte bara en show på scen, utan en show mitt ibland publiken. Så himla skoj, kan absolut rekommenderas!

Regnet byttes mot sol lagom till frukosten och, det blev en (i min värld väldigt sällsynt!) shoppingdag på stan, en lång skogspromenad med en kompis och en middag på Prime burger innan vi rullade hemåt med tåget tidigare idag. Riktigt, riktigt skönt med en hotellweekend i en annan stad ibland!

höstskog

Och bloggläsandet, jag läste Elnas inlägg om att vara precis där man vill vara, Lisas inlägg om vägen mot egen business (hejja!) och Sofies inlägg med kompletta “springa snabbt”-listan på Spotify och insåg hur mycket jag längtar efter träning. Så den här veckan, då ska jag bli frisk och då ska det tränas!

Hur har din helg varit?

stockholm

1 comment

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close