Den där SMS-konversationen om löpning…

Alltså, den är löparmotivationen måste skärpa sig! Jag hade (av ren lathet, vilodag i onsdags) lite skönt planerat att ta en vilodag (till) idag, att slippa kämpa på med mina träningsvärk-tyngda ben, icke-befintliga löparmotivation och definitivt slippa vara ute i regnkylan. Sen kom det ett SMS igår…

Han: Vill du träna efter jobbet i morgon eller hur tänker du?

Jag: Ja, jag tänkte nog springa men det blir nog på bandet.

Han: Varför på band?

Jag: För det är grisväder.

Han: Nä, imorgon ser det bra ut! Solmulet och 5-6 grader.

Jag: Ok, då blir det ute…

Hepp, på 30 sekunder har jag alltså skippat min (lathets-)vilodag och dessutom lovat att springa ute. Fan. Hur gick det till?

Jaja, jag kommer ju bli nöjd efteråt så jag får väl säga tack älskling! För er som är nyfikna på mitt upplägg blir detta mitt fjärde träningspass i veckan efter dans måndag, gym/ben tisdag, gym/överkropp torsdag. Yoga är inbokat i morgon och söndag ska vi se om löparmotivationen har skärpt till sig…

Rekommenderar alla fredagsfys före fredagsmys i valfri form, kolla in Sofias träningsupplägg och ha en skön helg! (Eller inspireras av löpardonnan Mia som inte gillar ordet fredagsfys. Men Mia, alla roliga ord som rimmar med träningaktiviteter måste ju vara bra, oavsett uppkomst!) :)

sneaker rosa

1 comment

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close