Ett snöigt, kallt, härligt och gott nytt 2021!

Vill passa på att önska er alla härliga människor ett gott nytt 2021 – och tacka för alla likes, delningar, kommentarer och bloggkärlek! Vi firar nyår i vanen, i snöiga omgivningar, i mjukisbyxor, med bubbel och med våra två fyrbenta monster. Med kärlek, med spännande planer för kommande året och med funderingar kring vad jag vill med kommande år. Och med en topptur i ett magiskt vinterlandskap, bara det!

Ledordet för 2020 var “moments” och det gav året en bra start. Sedan kom corona och vände världen upp och ner med allt var det innebar. Jag hade önskat betydligt fler stunder med vänner och familj att komma ihåg från det gångna året – men tänker att vi tar igen det 2021 istället? Vad ledordet för nästa år blir, och om jag ens vill ha ett ledord, det får vi se. För just nu njuter jag av att inte fundera så mycket utan bara vara i nuet, av vanlife, av att hänga med pälsbollarna och av att dela bubbel i dunjacka och mössa med sambon i ett vitt puderlandskap.

Men – 2021 blir garanterat häftigt och omvälvande, precis som det ska vara! Med skidåkning, topptur och kitesurf, med vanlife och outdoors, med mer downhill och enduro med nya cykeln och med massor av små och stora äventyr, själv och med vänner. Vad har du för planer och ledord för 2021?

Stort gott nytt år från ett snöigt winter wonderland!

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close