Fem bra saker just nu

Träningsvärk

De senaste veckorna har jag fått till en skön kombo mellan löpning, gym och roliga saker som ger massor av träningsvärk – kitesurf, mountainbike, tabata… Och träningsvärk betyder att man blir starkare, så hejja träningsvärken!

Värmen & växter

Älskar att starta dagen med en ljummen morgonpromenad/löptur, för att sedan kunna sätta sig ute på altanen eller i trädgården och äta långfrukost samtidigt som man ser hur allt börja blomma och växa, just nu blir det finare för varje dag. Livskvalitet!

frukost & womens health

Lugnet

Efter ett par väldigt hektiska, intensiva månader av tänkande, jobb, beslut, nystarter, leveranser och planering har jag hittat tillbaka till ett lugn i vardagen- en bra grund att stå på för att sedan välja och fokusera på de saker jag verkligen vill prioritera att göra. Ett steg närmre balans helt enkelt!

BeneN

Jag är så glad att benen och knäna vill som jag vill, nämligen träna, röra sig och hålla ihop! Snart springer jag en mil och jag känner inget alls i knäna, grymt skönt efter många års knäproblematik!

Marabou Jordgubb

Sommarfeeling och choklad på en gång, det kan ju inte vara fel? Nu längtar jag efter jordgubbar ännu mer och bara väntar på att alla mina jordgubbsplantor ska börja leverera.

4 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close