Winter workation

Som jag skrev häromdagen har jag precis landat i livet hemma i Sverige igen med allt var det innebär. Men äventyrslysten som jag är så är jag redan i morgon på resande fot igen, i morgon bär det nämligen av till Åre (med förhoppningar om att svenska nattåg är fräschare än indiska…). Jag ser verkligen fram emot Winter Workation med Influencers of Sweden – inspiration, nätverkande, bergsluft och snö.

Möten & samarbetsmöjligheter, skidåkning och motivation! Ser fram emot inspirerande diskussioner, härlig brainstormning och flödande idéer. Längtar efter hotellfrukost, kylan som biter i kinderna och träning på nya, fina gymmet där uppe. Jag vill få sköna carvingsvängar, åka snöskoter och gå på snöskor. Värma händerna vid en brasa i allt det vita, ta mängder av vackra bilder och njuta i hotellets badanläggning. Hur sjutton ska det räcka med fyra dagar?!

Och sist men inte minst – det ska bli superkul att träffa flera av bloggarna jag följer: Katta, Elin, Daniel, Rania, Sara, Katarina, ElnaLisaUlrica m.fl.

Hänger du med till Åre? 

winter workation

11 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close