7 saker jag behöver för att må bra

Vad är viktigt för dig, egentligen? Här är min lista med 7 saker jag behöver för att må bra. Just för att man behöver påminna sig om vad som är viktigt i livet, vad som verkligen är viktigt för mig och vad som får mig att må bra.

motorcycle woman

Natur

Jag älskar naturen. Tystnaden, känslan av att vara liten i det stora hela. Nattbada, springa i ösregn, vandra i bergen eller paddla kajak i skärgården. Naturen ger mig en välbehövd motvikt till alla sociala & digitala medier, bloggar och e-handel som snurrar runt mig varje dag.

kitesurf november sverige

Äventyr & resor

Jag måste se, resa, njuta, utmanas, träffa människor, äventyra, upptäcka och uppleva världen! Jag har alltid haft resandet & äventyrandet i mitt blod och tack vare mina föräldrar har jag rest mycket under hela min uppväxt och fortsatt med det i vuxen ålder. För vad är vi utan alla minnen av underbara upplevelser?

besseggen explorista

Vänner

Vänner, familj & bekanta – det sociala livet är så viktigt för mig och jag älskar att umgås lika mycket som jag älskar att vara själv, balans! Riktiga vänner kan man aldrig få för många av.

Älskar att lära känna nya människor och värdet av att ha ett nätverk av bekanta är stort, något man märker väl när man flyttar runt som vi gör nu. På kort tid hinner man inte lära känna många riktiga vänner för livet, men väl vänner som man har väldigt roligt med under tiden man har tillsammans, vilket i tillfället är precis lika viktigt.

utsikt dolomiterna mcåkare

Frihet

Jag älskar min frihet och uppskattar det över mycket annat. Möjlighet att styra fritid, semestrar, arbetstider och allt annat efter eget schema är så värdefullt för mig – och det är på det sättet jag blir mest effektiv, tänker bäst och jobbar smartast.

På bilden nedan sitter jag och skriver frilansreportage på iPaden vid en sjö i Patagonien, kan man få en bättre arbetsplats?

Träning

Rörelse, vem behöver inte det? Här har jag fantastisk vardagsmotion tack vare daglig skidåkning, tränar med yoga hemma i lägenheten men saknar gymmet. Jag behöver tuffa träningspass likväl som vardagsmotion och ser fram emot en skön vår med morgonpromenader, tuffa löppass och styrketräning hemma i trädgården.

träning

Sömn

8 timmar. Minst. Yes! Jag är grym på att sova! Märker stor skillnad när jag äter riktigt bra och tränar bra, då vaknar jag alltid innan klockan ringer. Ju sämre mat och mindre motion, desto tröttare är jag. Men oavsett, det är fortfarande 8 timmar vi pratar om…!

Här: 5-10 grader varmt i campervanen på Nya Zeeland och nedbäddad med mössa under duntäcke, handdukar, Houdinitröjor och allt möjligt annat, inte alls lust att gå upp…

sovande tjej i husbil

Jag behöver roligt

Jag måste få ha roligt. Om saker inte är roligt så ser jag ingen mening med att fortsätta med dem. Naturligtvis är inte allt roligt jämt, och naturligtvis kräver inlärning sina jobbiga och utmanande stunder. Men det jag gör ska vara meningsfullt och ge mycket tillbaka, är det rätt så är också jobbigt och utmanande roligt!

glad explorista

 

2 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close