Off to Öland

Långhelg i sikte, packningen fixad och jag är på väg till Öland!

Jag ser fram emot natur, grillning och familjehäng. Att få återupptäcka Öland, jag har varit där varje år när jag var yngre, men nu var det sex år sedan sista gången jag var där. Gå på Alvaret, njuta av kargheten & lugna dagar. Fulladdad kamera, flera linser & förhoppningar om bra fotomöjligheter!

explorista promenad öland

På vägen dit ska jag förbi biblioteket och låna en bok, jag gillar verkligen bibliotek! Det bästa är att kunna låna e-böcker direkt hemifrån, ladda ner till iPaden och börja läsa direkt – oavsett var man är i världen. Under vårt år utomlands & på vår långresa lånade jag massor av böcker, skönt att kunna läsa på svenska även om man inte befinner sig i Sverige. Imorgon blir det dock en fysisk bok, ser fram emot att kunna läsa utomhus i solen någonstans i lä.

Lite kitesurf hoppas jag på också, prylarna är packade och jag har en kitekompis som ska till Öland över helgen så vi håller tummarna för bra vindar! Haga Park på Öland är välkänt för sin bra kitesurf och nu i helgen är det Progression camp där. Hade varit kul att vara med men det får bli en annan gång, den här gången blir det bara en kortare visit och en session eller två om vinden vill sig.

Havslukt, frihet & outdoors är min långhelg, vad hittar du på?

1 comment

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close