Frukoststips kan man aldrig få för många av. Min nya favorit – persika & yoghurt. Ackompanjerat med valnötter, russin och gojibär. Fantastisk blandning! Ni vet, lite som den där nostalgiska 80-tals efterrätten inlagda persikohalvor med vispad grädde? Precis så smakar det! Fast lite bättre, lite nyttigare och lite fräschare.
Det finns massor av frukt som är gott till yoghurt, men det här är faktiskt något extra. Särskilt med lite krämigare yoghurt som inte är så sur. Ge det ett försök!
Så himla gott ju! Kan tänka mig at periskorna i Barcelona är riktigt goda också? :)
Ja, gott är det. (Fast ärligt talat känner jag ingen större skillnad på frukten här och hemma, mer än att det är mer tillgängligt här och alltid finns fräsch frukt. Men smaken är faktiskt inte så stor skillnad…)
det där såg himlarns gott ut! frukt ibland alltså <3
Ja, kombinationen blev oslagbar!
Det där lät ruskigt gott faktiskt! Bäst med solmognade persikor misstänker jag, men jag ska försöka komma ihåg det i sommar!
Ja, testa, det är verkligen supergott! Blev helt förvånad själv. :)
Åh, låter ju hur smarrigt som helst! :D
Try it!
Låter supersmarrigt! Persika är verkligen sååå gott :D