Julklappar & årets önskelista

Det här med att sluta köpa julklappar när man blir vuxen – INTE min grej. Jag älskar, älskar, älskar att köpa julklappar, älskar att sitta på julafton och ha julklappsutdelning och älskar att bli överraskad. Älskar att planera, leta och handla. För att inte tala om att slå in paket – hur mysigt är inte det?

Glögg, lussekatter och pepparkakor i mängder. Ett överbelamrat bord (eller golv) med snören, papper, dekorationer, lappar och tejp. Och doften av lacksigillet (är det någon som faktiskt får det här snyggt?)! Förväntningar, julmusik & glädje! Och helst lite snöyra också (ja, jag vet att det inte är så vanligt i Göteborg, än mindre i Sri Lanka…).

Men, med det sagt – det här står på årets önskelista:

  • Löparjacka – kanske den här från BLACC?
  • Skor – ALLT i tränings- och sneakersväg är utslitet efter 1,5 år utomlands
  • Prenumeration på Women´s Health – ser framför mig sköna after-gym-kvällar i fåtöljen med nybakat bröd, varm choklad och en katt i knät. Eller har du tips på andra, bra träningstidningar?
  • Dymo – för att fixa snygga etiketter till inredningsprylar, anteckningsblock och annat
  • Medlemskap i Aktiespararna – hur tråkigt det än låter så är det aldrig fel med kunskap om privatekonomin (så att man kan hitta på fler kul grejer!)
  • Morgonrock (det är supersvårt att hitta någon som är icke-tantig och snygg, men kanske den här från HM?)

Vad önskar du dig?

julgran

2 comments

  1. Jag är nog tvärtom. Jag tycker att det är jättejobbigt och ångestladdat att köpa julklappar. Jag är inte bra på det… Och att få? Obekvämt tror jag… Önskar mig trevligt umgänge och god mat :)

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close