Fem bra grejer just nu

Hänger på Elna och skriver en lista med härliga grejer just nu, för visst kan vi behöva det i gråa november?

  1. Vi hämtar minikatten om en vecka, ska bli så himla mysigt med en kattunge i huset och få en kompis till Zoe. Ser fram emot vild lek, mysigt pälsgos och att få ta med vår nya fyrbening på äventyr (och har helt förträngt att små monster ofta river ner och biter sönder saker).
  2. Träningen går bra! Har fått bra flow i träningen de senaste veckorna och startat varje dag med powerwalks, oavsett väder. Skönt att känna att kroppen är med och
  3. Vi hade en underbar spahelg med sambo-konferens i helgen. Bubbelpool utomhus i mörkret med utsikt över havet, trerätters middag, chokladfondue med jordgubbar och skön träning. Vi kör ju en egen konferens varje år, jag och min sambo, för att liksom stanna tiden och reflektera lite över hur vi har det och hur vi vill ha det. Vi pratar kring ämnena jobb och bostad, relationer, personlig utveckling, ekonomi och upplevelser och det är skönt att tänka till ordentligt på sånt man vanligtvis i vardagen inte tänker så mycket på – det innebär att man tar aktiva beslut om saker och inte bara hamnar någonstans. Skrev om det på Insta och många som var nyfikna på hur vi gör, så det kommer ett eget blogginlägg om det inom kort!
  4. Hyacinterna är på väg att slå ut hemma och jag ser så fram emot doften. Och julen, nu ska jag julmaxa! Har köpt apelsiner och kryddnejlikor, nya julpyntsgrejer och tänker lussekattsbak nästanästa helg. Det må hända inte vara första advent än, men wtf, nu tycker jag vi kör jul ändå!
  5. Clementiner & apelsiner – här hemma finns de i mängder. Älskar citrusperioden på året, och skönt att proppa kroppen full med C-vitamin när det är mörkt och kallt ute.

Mycket som känns kass med corona, restriktioner och mörker just nu, så det var härligt att skriva den här listan – liksom peppa sig sjläv lite! Tänk till och kommentera du med: Vad är bra i ditt liv just nu? 

1 comment

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close