Halvvägs mot milen

Yeah – efter ett par kämpiga veckor har jag kommit drygt halvvägs i mitt program mot milen!

Motivationen har inte varit på topp – och inte heller vädret – men det är ju då det bara är att bestämma sig för att köra ändå. Ni vet, att komma förbi det där klassiska vägskälet, det där ögonblicket när man annars lägger av med hela programmet. Så var det i början av förra veckan, svinkallt ute och ingen lust att springa – men inte heller någon bra anledning att inte göra det. So I just did it – and it felt so good!

träningsselfie

Den här veckan går vi in i vecka 7/10 – bara fyra veckor kvar. Nu börjar intervallerna ta form, löppassen blir längre och förhoppningsvis vädret lite bättre. I träningsmålen för 2017 står det skrivet att jag ska klara milen innan sista april och det känns fortfarande hållbart. Hur går det med din träning – några roliga mål eller lopp på g?

I helgen har träningen legat på is och jag har njutit av sol och spenderat många timmar i trädgården, älskar att vara ute och fixa – det är mindfulness för mig, så skönt. Vårdagjämning & sommartid, snittblommor inne och fika mot en varm husvägg, gotta love it!

Happy Monday – nu kickar vi igång den här veckan!

10 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close