Vad är äventyr för mig?

Äventyr för mig är utmaningar. Att våga testa nya grejer, att utmana sina rädslor och att hoppa på det där tåget med destination unknown. Att våga satsa, att våga misslyckas och att våga välja den tuffare, men härligare, vägen. Att växa som människa!

Det är berg och hav, det är natur och väder. Det är att vara liten i det stora hela, att stå ensam på en fjälltopp eller vakna mitt i natten och undra om tältet kommer att klara stormbyarna. Att ha rätt utrustning för att på bästa sätt kunna njuta av allt som äventyret erbjuder!

Äventyr för mig är vänskap, självsamhet, samarbete och styrka. Att planera ihop, att lösa problem längs vägen och att vara stark nog att stå kvar när det blåser. Att dela upplevelserna och skapa minnen ihop – eller inse att man klarar av mer än vad man tror själv.

Resor är äventyr. Nya länder, nya kulturer, nya språk. Alla häftiga platser, all vacker natur. Nära eller långt borta – vardagsäventyr är minst lika mycket värda som de där häftiga större resorna. För vad vore vardagen utan äventyr?

map everest

Kvinnliga äventyrare

Mitt flöde bubblar av äventyr just nu – eller snarare av kvinnliga äventyrare eftersom Angeliqa på Vandringsbloggen ihop med Morakniv har startat ett underbart initiativ som heter just Kvinnliga äventyrare, så bra! Här kan du läsa mer om det.

Tillsammans kan vi inspirera och peppa varandra att se äventyren runt omkring oss. Hjälp oss upptäcka alla kvinnliga äventyrare där ute och fylla #kvinnligaäventyrare med glädje, pepp, driv och styrka. // Kvinnliga äventyrare

explorista i nepal

Älskar du också äventyr? Läs mer om några av mina favoritresor nedan:

explorista i nepal

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close