Gröna, vackra Sri Lanka

Idag lämnar vi Sri Lanka, sista dagen på 1,5 år utomlands. Vi har haft underbara dagar på Kitesurfing Lanka (så här fint var det där vi bodde!) och det har varit superhärligt att få kitesurfa igen. Men nu, nu ser jag verkligen fram emot att komma hem till julen hemma i Sverige!

Veckan innan vi kom hit åkte vi tåg runt de södra delarna och inlandet, besökte Hikkaduwa & Kandy. Så här såg det ut där, visst är det vackert med all grönska här på Sri Lanka? Tågresan från Colombo till Kandy var supervacker med otrolig utsikt och jag kan tänka mig att resterande väg till Ella är ännu finare då den slingrar sig ännu högre upp bland bergen.

Det blir säkert en stor omställning att komma hem, men det ska bli skönt! Jag har massor av planer och idéer, det ska bli skönt att börja träna ordentligt igen och härligt att ha familj & vänner i närheten. Lovar att göra ett reflektionsinlägg när jag väl har landat i Sverige och Göteborg igen!

hikkaduwa south sunset train ride colombo-kandy bus sri lanka hikkaduwa south train sri lanka open doors sunset train ride colombo-kandy sunset train ride colombo-kandy hikkaduwa south galle

4 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close